Terug

  • Gratis verzending in NL & BE
  • Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Montage is mogelijk tegen meerprijs

Floww Premium 3

De Floww Premium 3 serie bestaat uit verschillende prima kranen die zowel koud, warm als kokend water met een temperatuur van 100 graden kunnen leveren.

    Geen producten gevonden...

Hoe fantastisch zou het zijn mocht u in uw keuken de beschikking hebben over een kraan welke de mogelijkheid heeft om water op drie verschillende manieren te tappen? Wel, dat is precies wat u kunt verwachten op het ogenblik dat u er voor kiest om gebruik te maken van de Floww Premium 3. De kranen welke deel uitmaken van deze serie van het merk Floww bieden u immers niet alleen gewoon koud en warm, maar ook kokend water met een temperatuur van 100 graden Celsius. Kenmerkend voor dit type is dat ze is uitgerust met een twistsysteem welke er voor zorgt dat u in één handige beweging zowel warm, koud als kokend water kunt tappen. Zou u ook wel een dergelijke kraan kunnen gebruiken in uw keuken? Ontdek ze dan snel hier bij Dekokendwatersite.nl!

Ervaar het gemak van het twistsysteem

Op het ogenblik dat u de Floww Premium 3 reeks meer in detail gaat bekijken valt uiteraard meteen de aanwezigheid op van het twistsysteem. Deze speciale bediening is verantwoordelijk voor het ongekende gebruiksgemak waar dit model zich door kenmerkt. Eén enkele beweging is dan ook voldoende om te wisselen tussen gewoon koud of warm en kokend water. Het zal bij menig aantal mensen ongetwijfeld bekend in de oren klinken dat men heel wat tijd verliest in de keuken. Bovendien is het zetten van kokend water vaak een gevaarlijke gebeurtenis, zeker wanneer er kinderen in de buurt zijn. Deze nadelen verdwijnen als sneeuw voor de zon wanneer u er voor kiest om over te gaan tot het kopen van dit model of bijvoorbeeld een kraan uit de Floww Perfect 3 serie. Deze kranen maken het dan ook mogelijk om niet alleen op de meest efficiënte, maar bovendien ook op de veiligste manier meteen kokend water te tappen.

Voorzien van een energiebesparende stand

Zonder dat u het zelf weet zorgt het regelmatig realiseren van kokend water met behulp van bijvoorbeeld een waterkoker er voor dat de elektriciteitsfactuur aanzienlijk kan stijgen. Een waterkoker is dan ook één van de grootste energieverbruikers in een keuken. Daar komt verandering in op het ogenblik dat u er voor kiest om een kraan uit de Floww Premium 3 serie in huis te halen. Deze kranen worden namelijk geleverd met een boiler die is voorzien van een speciaal, energiebesparend systeem. Op het ogenblik dat het systeem niet in werking is zal deze namelijk automatisch overgaan op een energiebesparende stand. Zo gaat er geen energie meer verloren en kunt u toch op eender welk gewenst ogenblik genieten van zowel koel, warm als kokend water met een temperatuur van 100 graden Celsius! Bent u dus met andere woorden op zoek naar een mogelijkheid om de vaste kosten waarmee u wordt geconfronteerd enigszins te verlagen, maar wilt u zeker niet inboeten op vlak van efficiëntie en praktische mogelijkheden? Dan is het kopen van deze kraan zeker een aanrader!

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Indien u geïnteresseerd bent in het kopen van dit model kraan spreekt het voor zich dat u graag zult willen dat deze kraan zo optimaal mogelijk aansluit op de stijl van het interieur van de keuken waarin ze wordt geïntroduceerd. Dat hoeft geen probleem te zijn. Een Premium 3 kraan is namelijk verkrijgbaar in tal van verschillende uitvoeringen. Zo kunt u een keuze maken tussen een afwerking in chroom of in RVS. Bovendien zijn er ook diverse vormgevingen mogelijk waardoor dit type van kraan zowel in een klassieke als in een moderne keuken steeds tot haar recht weet te komen.

Combineerbaar met drie verschillende boilers

Op het ogenblik dat u deze kraan aankoopt zult u uiteraard ook nog de nodige aandacht willen besteden aan de boiler waarmee deze zal worden gecombineerd. U kunt er in de praktijk dan ook voor kiezen om deze kraan met drie verschillende soorten close in boilers te combineren. Het gaat hierbij in eerste instantie om een solo boiler, maar daarnaast behoren ook een COMBI of een COMBI+ variant tot de mogelijkheden. Voor welke van deze verschillende beschikbare boilers u uiteindelijk zult kiezen is uiteraard volledig afhankelijk van uw persoonlijke noden. Hoe dan ook, in elk geval kunt u er op rekenen dat uw kraan de vooropgestelde verwachtingen zonder probleem zal weten in te lossen!

Bestel uw Floww Premium 3 nu hier bij Dekokendwatersite.nl!

Zou u ook graag in uw keuken willen kunnen genieten van al het moois dat Floww te bieden heeft? Dat kan! In het assortiment hier bij Dekokendwatersite.nl zijn alle mogelijke uitvoeringen van de Premium 3 terug te vinden. Indien u er voor kiest om uw nieuwe Floww kraan bij ons te kopen bent u bovendien niet alleen verzekerd van de best mogelijke prijs, daarnaast wordt uw Floww Premium 3 ook nog eens volledig gratis geleverd in zowel Nederland als België. Bestelt u, uw kokend water kraan tot slot voor 13:00 uur? Dan wordt deze de volgende dag reeds geleverd! Waarom zou u dus nog langer twijfelen? Haal uw Floww Premium 3 kraan vandaag nog in huis hier bij Dekokendwatersite.nl!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dekokendwatersite.nl 9.3 / 10 - 246 Reviews @ KiyOh