Terug

  • Gratis verzending in NL & BE
  • Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Montage is mogelijk tegen meerprijs

Floww Perfect 4

De Floww Perfect 4 kranen blinken uit in veelzijdigheid. Zo zorgen ze niet alleen voor koud en warm, maar ook voor kokend water rechtstreeks uit de kraan!

    Geen producten gevonden...

De kranen die deel uitmaken van de Floww Perfect 4 serie zijn handig in gebruik, zeer veilig en zorgen voor een absolute meerwaarde voor uw keuken. Door gebruik te maken van een Floww Perfect 4 kraan krijgt u met één enkele kraan van het merk Floww de beschikking over zowel koud als warm water evenals kokend water met een temperatuur van 100 graden Celsius. Dit zorgt er voor dat deze kranen uitblinken op vlak van veelzijdigheid. Een kopje thee zetten, een eitje koken, maar ook gewoon de vaat doen of uw handen wassen was nog nooit eerder zo eenvoudig en veilig als met deze kraan. Bent u eveneens op zoek naar een nieuwe kraan om te integreren in uw keuken en wilt u graag ook kokend water kunnen tappen? In dat geval is kennismaken met de Perfect 4 reeks voor u een absolute aanrader!

Altijd de beschikking over gefilterd water

Een belangrijk voordeel welke gepaard gaat met het kopen van één van de kranen uit de Floww Perfect 4 reeks heeft betrekking tot het feit dat het water dat uit de kraan komt meteen wordt gefilterd. Dit betekent dat u steeds bent verzekerd van een heerlijk zuivere smaak. Bovendien wordt er ook meteen voor gezorgd dat zaken zoals kalk evenals metaal resten uit het water kunnen worden gefilterd. Op deze manier beschikt u dus ten allen tijde over drinkwater van een uitstekende kwaliteit. Eveneens interessant om weten is dat u de mogelijkheid heeft om een koelsysteem te kopen. Op deze manier kunt u er voor zorgen dat u water kunt tappen met een temperatuur welke is gelegen tussen de 4 en 7 graden Celsius. Voor een lekker koel glaasje water hoeft u dus niet meer naar de winkel!

Een complete set met alles wat u nodig heeft

Indien u er voor kiest om één van de verschillende kranen uit deze reeks te kopen kunt u steeds rekenen op de levering van een complete set. Dit betekent dat u niet zelf nog op zoek hoeft te gaan naar een boiler die past bij de kraan in kwestie. Bovendien kunt u nog rekenen op een extra interessant voordeel. De kranen die deel uitmaken van deze serie worden namelijk altijd geleverd samen met een zogenaamde HUB. Deze HUB omvat alles wat ook maar enigszins is vereist om zowel de close in boiler als de rest van het systeem aan te sluiten. De eenvoudige manier waarop de kranen kunnen worden geïnstalleerd zorgt er bovendien voor dat u niet genoodzaakt bent om de plaatsing uit te besteden aan een specialist. Geeft u hier toch de voorkeur aan? In dat geval kunt u dit (tegen een meerprijs) aangeven tijdens het afronden van uw bestelling.

Floww Perfect 4 kranen in verschillende uitvoeringen

Wanneer u een blik werpt op het assortiment met kranen hier bij Dekokendwatersite.nl zult u meteen kunnen vaststellen dat deze kranen verkrijgbaar zijn in tal van verschillende uitvoeringen. In eerste instantie is het bijvoorbeeld mogelijk om een keuze te maken tussen een afwerking in chroom en RVS. Bovendien zijn ook verschillende vormen verkrijgbaar zoals de 'Round' en 'Square' exemplaren. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, of u nu over een klassieke keuken beschikt of u er voor heeft gekozen om een moderne inrichting te voorzien, in beide gevallen kunt u rekenen op een kraan die perfect zal aansluiten op de gekozen stijl.

Meer ruimte op uw aanrecht door integratie

Een extra voordeel waar u op kunt rekenen op het ogenblik dat u er voor kiest om over te gaan tot het kopen van één van de kranen uit deze serie heeft betrekking tot het feit dat er heel wat ruimte kan worden uitgespaard op het aanrecht. Dit is niet in het minst het gevolg van het feit dat er geen plaats meer dient te worden gezocht voor het neerzetten van een waterkoker. Kiest u er eveneens voor om een koelsysteem te kopen? In dat geval kan er ook nog eens heel wat ruimte worden bespaard in de koelkast. Het is dan immers niet meer noodzakelijk om grote aantallen flesjes water in de koelkast op te bergen. In ieder geval, heeft u wel eens af te rekenen met plaatsgebrek in uw keuken en bent u daarvoor op zoek naar een sluitende oplossing? Dan zult u de interessante voordelen ongetwijfeld weten te waarderen.

Koop uw Perfect 4 kraan nu hier bij Dekokendwatersite.nl!

Nadat u de bovenstaande informatie heeft gelezen mag het alvast duidelijk zijn dat u bij het kopen van een Floww Perfect 4 kraan steeds kunt rekenen op een groot aantal interessante voordelen. Wilt u eveneens kunnen genieten van deze voordelen in uw eigen keuken en bent u bijgevolg van plan om één van deze kranen te kopen? In dat geval bent u hier bij Dekokendwatersite.nl aan het juiste adres! Wij garanderen u niet alleen een uitstekende prijs voor uw kokend water kraan, daarnaast wordt deze indien besteld voor 13h00 reeds de volgende dag geleverd. De levering? Die gebeurt in zowel Nederland als België helemaal gratis! Het mag in ieder geval duidelijk zijn, er is geen betere plaats om uw Perfect 4 of uw Floww Perfect 4 Chilled kraan te bestellen dan hier bij Dekokendwatersite.nl!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dekokendwatersite.nl 9.3 / 10 - 246 Reviews @ KiyOh