Terug

  • Gratis verzending in NL & BE
  • Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Montage is mogelijk tegen meerprijs

Flowww Perfect 4 Chilled

De Floww Perfect 4 Chilled kranen bieden u niet alleen warm, koud en kokend, maar ook ijskoud gezuiverd water. Ontdek deze fantastische kranen vandaag nog!

    Geen producten gevonden...

De Floww Perfect 4 Chilled kraan is er eentje die iedereen wel in zijn of haar keuken zou willen hebben. Deze kraan is dan ook ongekend veelzijdig te noemen. Door gebruik te maken van één van de exemplaren die zijn terug te vinden in deze reeks is het niet alleen mogelijk om gewoon koud en warm water te tappen, wat bovendien ook te denken van kokend en ijskoud gefilterd water? Bovendien werkt het bedienen van deze kraan door middel van een eenvoudige touch-bediening welke is voorzien van LED-indicatie. Bent u geïnteresseerd in al het moois dat deze kraan voor u in petto heeft? Ontdek ze dan snel het merk Floww in het assortiment van Dekokendwatersite.nl!

Geleverd met Chiller voor ijskoud gezuiverd water

Wanneer u één van de kranen uit de Perfect reeks aankoopt zult u steeds kunnen rekenen op de aanwezigheid van een zogenaamde 'chiller'. Met deze chiller wordt er niet alleen ijskoud, maar bovendien ook gezuiverd water gerealiseerd. De temperatuur van deze chiller is in te stellen tussen 4 en 7 graden Celsius. Het spreekt bovendien voor zich dat de kranen allen zijn voorzien van een speciale filter. Deze filter is er voor verantwoordelijk dat het water vrij wordt gemaakt van smaakverstorende stoffen zoals bijvoorbeeld chloor en kalk. Anderzijds blijven de gezonde mineralen wel gewoon behouden. Op deze manier beschikt elk glas water dat wordt gezet met behulp van deze kraan over de meest optimale kwaliteit en de best mogelijke smaak.

Touch bediening met LED-indicatie

U zou er van schrikken hoeveel keer u elke dag opnieuw de kraan in uw keuken gebruikt. Omwille van deze reden is het dan ook van groot belang dat deze zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk werkt. Dat geldt zeker voor de kranen uit de Floww serie. De gebruiksvriendelijke eigenschappen zijn voor een groot deel het gevolg van het feit dat deze kranen zijn voorzien van touch bediening met LED-indicatie. Met één enkele beweging is het mogelijk om water met een temperatuur naar wens te tappen. In ieder geval, wanneer u graag de beschikking wenst te krijgen over een perfecte keukenkraan met een gebruiksvriendelijke bediening is kijken in de richting van deze serie ongetwijfeld een aanrader.

Alles om het u makkelijk te maken

Bovenstaande maakt reeds duidelijk dat het met de gebruiksvriendelijkheid van deze kranen helemaal goed zit, maar er is natuurlijk nog heel wat meer. De LED-indicator waarvan eerder reeds sprake was maakt duidelijk wanneer u de aanwezige filter dient te vervangen. Op deze manier ziet u het onderhoud van uw keukenkraan nooit nog over het hoofd. Het spreekt voor zich dat dit de levensduur van uw kraan alleen maar ten goede komt. Bijkomend voordeel is terug te vinden in het feit dat een Floww Perfect 4 Chilled kraan perfect kan worden geplaatst op een bestaand kraangat. Dit is ook zo met andere series van dit merk zoals de Floww Premium 3 serie. Zo kan er heel wat overlast worden voorkomen.

Zelf uw Perfect 4 Chilled kraan plaatsen of niet?

Zoals u van het merk Floww gewend bent worden ook de kranen uit deze reeks steeds geleverd met een zogenaamde HUB. Dit zorgt er voor dat u ze in principe zeer eenvoudig zelf kunt plaatsen. Voelt u er toch maar weinig voor om de plaatsing voor uw eigen rekening te nemen en wilt u liever dat dit wordt gedaan door een echte vakman? In dat geval kunt u dit aangeven bij het afronden van het aankoopproces. Tegen een kleine meerprijs wordt uw kraan dan professioneel gemonteerd door één van onze experts.

Keuze uit verschillende kranen

Wanneer u een blik werpt op het aanbod met kranen zult u kunnen vaststellen dat er een groot aantal verschillende versies kunnen worden aangekocht. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een exemplaar gecombineerd met een Solo close in boiler, maar behoren ook een Combi-XL boiler of een Combi-L boiler tot de mogelijkheden. Voor welke van de diverse opties u uiteindelijk zult kiezen is als vanzelfsprekend geheel afhankelijk van uw persoonlijke situatie. In ieder geval, ongeacht de eisen die u in gedachten heeft het is steeds mogelijk om een kraan te bestellen die ze moeiteloos allemaal zal weten in te lossen.

Uw Floww Perfect 4 Chilled kraan gratis geleverd

Welke verwachtingen u ook mag hebben van uw Floww Perfect 4 Chilled kraan, het mag duidelijk zijn dat er hier in het aanbod bij Dekokendwatersite.nl voor iedereen wat wils is terug te vinden. Indien u ervoor kiest om uw kraan bij ons te kopen kunt u in ieder geval rekenen op heel wat interessante voordelen. Niet alleen worden alle kokend water kranen aangeboden tegen de best mogelijke prijs, daarnaast profiteert u ook nog eens van gratis levering in zowel Nederland als België. Kunt u bovendien niet wachten om uw nieuwe keukenkraan in huis te hebben? Ook dat is geen probleem! Een keukenkraan bestellen voor 13h00 betekent immers dat ze de volgende dag reeds wordt geleverd! Ook een Floww Perfect 4 Chilled kraan bestellen? Dan doet u dat uiteraard tegen de meest interessante voorwaarden hier bij Dekokendwatersite.nl!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dekokendwatersite.nl 9.3 / 10 - 246 Reviews @ KiyOh