Terug

  • Gratis verzending in NL & BE
  • Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Montage is mogelijk tegen meerprijs

Floww Perfect 3

De Floww Perfect 3 serie biedt u kranen die zowel koud, warm als kokend water leveren. Ze zijn bovendien uitgerust met een prima kind vriendelijk systeem!

    Geen producten gevonden...

Heel veel mensen zijn voor hun keuken gewoon op zoek naar een goede no nonsense kraan die over een prima kwaliteit beschikt zonder allerhande extra functies. Geldt dat ook voor u? In dat geval is het wellicht de moeite waard om kennis te maken met de Perfect 3 serie. De kranen die deel uitmaken van het merk Floww bieden u drie verschillende soorten water. Zo kunt u gewoon koud en warm water tappen, maar behoort ook kokend water met een temperatuur van 100 graden Celsius tot de mogelijkheden. Wilt u graag nader kennismaken met de Floww Perfect 3 kranen en deze meteen ook kunnen bestellen tegen de best mogelijke prijs? In dat geval bent u hier bij Dekokendwatersite.nl ongetwijfeld aan het juiste adres!

De Floww Perfect 3 serie, geschikt voor elke keuken

De ene kraan is uiteraard de andere niet. Bovendien is het belangrijk om bij het laten plaatsen van een (nieuwe) kraan in uw keuken niet alleen rekening te houden met de eigenschappen van de kraan in kwestie zelf, maar ook met deze van de close in boiler die deel uitmaakt van de set. Wat dat betreft zal het u goed doen om te weten dat dit model niet alleen bestaat uit tal van uitstekende en uitermate veelzijdige kranen, daarnaast kunnen deze kranen ook gecombineerd worden met tal van verschillende boilers. Op deze manier ontstaat telkens opnieuw een compleet systeem welke alle vooropgestelde verwachtingen zal weten in te lossen. Combineer uw kraan dan ook moeiteloos met een L of XL boiler voor grote hoeveelheden warm of kokend water!

Kokend water tappen was nog nooit zo veilig!

Veel mensen schrikken er van hoe vaak er in de keuken wel geen gebruik wordt gemaakt van kokend water. Een eitje koken, thee zetten of het steriliseren van allerhande keukenartikelen, het vereist allemaal kokend water. In het merendeel van de gevallen wordt er hiervoor gebruik gemaakt van een waterkoker. Een dergelijk toestel mag dan wel doen wat u er van verlangt, veilig is het uiteraard alles behalve. Op dit vlak biedt de Floww kraan u een uitstekend alternatief. De kranen die deel uitmaken van deze serie zijn immers steeds uitgerust met een kind veilig systeem. Dit betekent dat uw kinderen niet zomaar de kokend water kraan kunnen opendraaien. Het tappen van kokend water gebeurt dan ook steeds door de knop voor kokend water omhoog te draaien en hem vervolgens twee keer achter elkaar in te drukken. Pas dan kan er kokend water worden getapt. Bent u klaar met het tappen van kokend water? Dan kunt u de knop gewoon terugzetten waardoor niemand per ongeluk kokend water uit de kraan zal laten stromen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, deze kranen zorgen er voor dat u op de meest veilige wijze kokend water kunt tappen in uw keuken!

Kranen voorzien van LED indicatie

Een ander voordeel dat is verbonden aan de Floww Perfect 3 is terug te vinden in het feit dat ze zijn uitgerust met LED indicatie. Deze LED indicatie geeft aan wanneer de filter dient te worden vervangen. Dit zorgt er voor dat u nooit nog het vereiste onderhoud van uw kranen over het hoofd ziet. Op deze manier kunt u steeds genieten van de best mogelijke werking evenals een optimale levensduur. Ook dit is een belangrijke, extra troef waar u op kunt rekenen op het ogenblik dat u ervoor kiest om gebruik te maken van één van deze kranen die op de markt zijn terug te vinden.

Zelf uw kraan aansluiten of uitbesteden?

Een kraan wordt steeds geleverd samen met een HUB. Deze HUB bevat alles wat u nodig heeft om uw kraan zelf op een eenvoudige wijze aan te kunnen sluiten. Het spreekt voor zich dat ook het filtersysteem standaard wordt meegeleverd op het ogenblik dat u er voor kiest om één van de verschillende kranen uit deze reeks te kopen. Ondanks het feit dat de installatie van deze kranen dus opvallend eenvoudig kan gebeuren is het zo dat heel wat mensen er toch de voorkeur aan geven om de installatie uit te besteden aan een echte expert. Geldt dat ook voor u? In dat geval helpen we u ook in deze situatie graag verder. Bij het afronden van uw bestelling is het namelijk perfect mogelijk om aan te geven dat u wilt dat onze ervaren vakmannen de kraan bij u komen plaatsen. U dient er wel rekening mee te houden dat er hiervoor een meerprijs in rekening wordt gebracht.

Bestel uw Floww Perfect 3 kraan vandaag nog!

Hebben de verschillende voordelen welke zijn verbonden aan het gebruik van een Floww Perfect 3 kraan u eveneens weten te overtuigen? In dat geval zult u er ongetwijfeld graag ook in uw keuken van willen kunnen genieten. Het kopen van één van de verschillende kranen is hier bij Dekokendwatersite.nl niet alleen mogelijk tegen een uiterst interessante prijs, daarnaast wordt de door u gekozen kraan ook nog eens altijd bijzonder snel geleverd. Heeft u de kraan besteld voor 13h00? Dan wordt ze de volgende dag reeds geleverd! Bovendien is de levering van uw Floww Perfect 3 kraan helemaal gratis en dat niet alleen in Nederland, maar ook in België. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, er zijn heel wat goede redenen om er voor te kiezen om ook uw kraan te bestellen hier bij Dekokendwatersite.nl!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dekokendwatersite.nl 9.3 / 10 - 246 Reviews @ KiyOh