Terug

  • Gratis verzending in NL & BE
  • Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Montage is mogelijk tegen meerprijs

Floww kraan

Het merk Floww heeft vier series met kranen uitgebracht die stuk voor stuk een absolute meerwaarde betekenen voor uw keuken. Ontdek de Floww kranen nu!

    Geen producten gevonden...

Bent u op zoek naar een geschikte kraan om in uw woning te integreren? In dat geval kan het interessant zijn om daarvoor te kijken in de richting van het merk 'Floww'. Er zijn in het assortiment hier bij Dekokendwatersite.nl tal van verschillende kranen van dit merk terug te vinden. Dit betekent dat er niet zomaar één enkele kraan bestaat met bijpassende boiler. Het ruime assortiment aan Floww kranen kan het misschien wat lastiger maken om door de bomen het bos te blijven zien, maar daar staat wel tegenover dat er op deze manier een kraan kan worden aangekocht die perfect in lijn ligt met uw verwachtingen. Bent u geïnteresseerd in het kopen van kraan van dit merk en wilt u deze in huis kunnen halen tegen de scherpst mogelijke prijs? Ontdek ze dan nu meteen in het aanbod hier bij Dekokendwatersite.nl!

Floww Premium 3 kranen

In eerste instantie is er de Premium 3 reeks. Binnen deze reeks zijn kranen terug te vinden welke niet alleen koud en warm, maar ook kokend water van exact 100 graden Celsius weten te realiseren. Kenmerkend voor deze Floww kranen is bovendien dat ze zijn uitgerust met een zogenaamd twistsysteem. Dit systeem zorgt er voor dat u in één eenvoudige beweging zowel warm, koud als kokend water kunt tappen. Gebruikt u de Floww Premium 3 even niet? Dan gaat de boiler automatisch in slaapstand. Het gevolg hiervan is dat deze kraan ook nog eens bijzonder zuinig is in gebruik. Denkt u er aan om dit type kraan te bestellen? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat een dergelijke kraan in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. U kunt dan ook kiezen voor een RVS of een chroom kraan. Daarnaast spreekt het voor zich dat er ook verschillende vormen voor deze kranen bestaan.

Floww Perfect 3 kranen

Bent u op zoek naar een kraan die helemaal compleet wordt geleverd en het mogelijk maakt om op de meest veilige manier kokend water te tappen? In dat geval is het de moeite waard om kennis te maken met de Floww Perfect 3. Deze kraan wordt standaard geleverd in een set met een boiler en uiteraard is meteen ook alles aanwezig wat u maar nodig heeft om deze kraan aan te sluiten. Bent u het ook zat om telkens lang te hoeven wachten vooraleer u gebruik kunt maken van kokend water? Of wilt u niet langer gebruikmaken van onveilige toestellen om kokend water te zetten? In dat geval biedt deze kraan u ongetwijfeld de perfecte oplossing! De aanwezige LED-indicator zorgt er bovendien voor dat u nooit vergeet om de filter te vervangen. Het feit dat deze LED-indicator fungeert als geheugensteuntje zorgt er voor dat uw kraan altijd in een goede conditie blijft en dat komt ook de levensduur uiteraard alleen maar ten goede. De Perfect 3 kranen kunnen bovendien worden aangekocht in verschillende kleuren en vormen zodat ze steeds perfect aansluiten op de uitstraling van de ruimte waarin ze geïntegreerd dienen te worden.

Floww Perfect 4 kranen

Er zijn heel wat interessante redenen aan te halen waarom het de moeite waard kan zijn om over te gaan tot het kopen van een Floww Perfect 4 kraan. In eerste instantie kunt u niet alleen heel wat ruimte in uw keuken besparen, daarnaast heeft u ook altijd gefilterd water tot uw beschikking. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van gewoon kraanwater willen er nog wel eens kalk- en metaalresten in het water achterblijven. Op het ogenblik dat u er voor kiest om gebruik te maken van de Perfect 4 heeft u hier echter nooit geen last meer van. Deze kraan zorgt er dan ook in de praktijk altijd voor dat u kunt genieten van het lekkerste drinkwater zonder dat u telkens naar de winkel hoeft om flessenwater te kopen. De kranen zijn uitgerust met een LED-indicator welke duidelijk aangeeft wanneer er kokend water uit de kraan komt. Op deze manier kan de kraan pas echt op een veilige manier worden gebruikt. In ieder geval mag het duidelijk zijn, een Perfect 4 kraan beschikt over alle eigenschappen waar u ooit van heeft gedroomd!

Floww Perfect 4 Chilled kranen

De Perfect 4 Chilled kranen profileren zich als zoveel meer dan gewoon een mengkraan of een kokend waterkraan. U beschikt met deze kraan immers ook over de mogelijkheid om gekoeld evenals gefilterd water te tappen. Het feit dat u niet langer grote hoeveelheden flesjes met koud water in de koelkast hoeft te bewaren zorgt er voor dat u heel wat ruimte kunt besparen. Tegelijkertijd zorgt de aanwezigheid van de Floww Perfect 4 Chilled kraan in uw keuken er wel voor dat u steeds gekoeld en vers water ter beschikking heeft. Heeft u een drukke levensstijl en bent u op zoek naar een interessante kraan die een directe meerwaarde kan betekenen voor elke keuken waarin ze wordt geïntegreerd? Dan is er voor kiezen om deze kraan in huis te halen een absolute aanrader te noemen!

Standaard geleverd met HUB

Vreest u dat u voor het aansluiten van uw kraan altijd genoodzaakt zal zijn om een beroep te doen op een professionele installateur? Dat is absoluut nergens voor nodig! Een kraan van dit merk wordt namelijk steeds geleverd met zogenaamde HUB. Deze HUB bestaat uit een kleppenset, een mengset evenals een inlaatcombinatie, een filter en een controlbox. Het gevolg hiervan is dat u zonder probleem de installatie van uw kraan voor eigen rekening kunt nemen.

Bestel uw Floww kraan nu hier bij Dekokendwatersite.nl!

Heeft u een geschikte kraan gevonden in ons assortiment welke u graag wenst te kopen? Dat kan! Indien u er voor kiest om een kraan van het merk Floww bij ons te kopen kunt u altijd rekenen op de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien geniet u ook nog eens van gratis levering en dat in zowel Nederland als België. Het mag dan ook duidelijk zijn, wilt u graag kunnen genieten van de voordelen die verbonden zijn aan het gebruik van een Floww kraan? Aarzel dan niet langer en bestel ze nu hier bij Dekokendwatersite.nl!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dekokendwatersite.nl 9.3 / 10 - 246 Reviews @ KiyOh