Terug

 • Gratis verzending in NL & BE
 • Voor 13:00 besteld is morgen al in huis
 • Montage is mogelijk tegen meerprijs

Inventum solo boiler | Easy Comfort

Wilt u graag gebruikmaken van een solo boiler voor uw kokend water kraan? Haal dan vandaag nog de Inventum boiler in huis tegen de beste prijs!

  • Inventum Easy Comfort Square Chroom met Solo boiler en mengset

  Inventum Easy Comfort Square Chroom met Solo boiler en mengset

  Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Kraan afgewerkt in chroom. In een handomdraai gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler & Mengset voor warm en kokend water.

  € 889,-

  € 889,-

  • Inventum Easy Comfort Round Goud met Solo boiler en Mengset

  Inventum Easy Comfort Round Goud met Solo boiler en Mengset

  Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het goud. In een handomdraai gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler & Mengset voor warm en kokend water.

  € 999,-

  € 999,-

  • Inventum Easy Comfort XL Round Koper met Solo boiler

  Inventum Easy Comfort XL Round Koper met Solo boiler

  Easy Comfort XL kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het koper. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler voor kokend water.

  € 999,-

  € 999,-

  • Inventum Easy Comfort Square RVS-look met Solo boiler

  Inventum Easy Comfort Square RVS-look met Solo boiler

  Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Square kraan, afgewerkt in RVS-look. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler voor kokend water.

  € 839,-

  € 839,-

  • Inventum Easy Comfort XL Goud met Solo boiler en Mengset

  Inventum Easy Comfort XL Goud met Solo boiler en Mengset

  Easy Comfort XL met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het goud. In een handomdraai gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler & Mengset voor warm en kokend water.

  € 1.249,-

  € 1.249,-

  • Inventum Easy Comfort XL Koper met Solo boiler en Mengset

  Inventum Easy Comfort XL Koper met Solo boiler en Mengset

  Easy Comfort XL met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het koper. In een handomdraai gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler & Mengset voor warm en kokend water.

  € 1.249,-

  € 1.249,-

  • Inventum Easy Comfort XL Black met Solo boiler en Mengset

  Inventum Easy Comfort XL Black met Solo boiler en Mengset

  Easy Comfort XL met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het zwart. In een handomdraai gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler & Mengset voor warm en kokend water.

  € 1.249,-

  € 1.249,-

  • Inventum Easy Comfort Round Koper met Solo boiler en Mengset

  Inventum Easy Comfort Round Koper met Solo boiler en Mengset

  Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het koper. In een handomdraai gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler & Mengset voor warm en kokend water.

  € 999,-

  € 999,-

  • Inventum Easy Comfort Round Black met Solo boiler en Mengset

  Inventum Easy Comfort Round Black met Solo boiler en Mengset

  Inventum Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het zwart.

  € 999,-

  € 999,-

  • Inventum Easy Comfort XL Round Goud met Solo boiler

  Inventum Easy Comfort XL Round Goud met Solo boiler

  Easy Comfort XL kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het goud. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler voor kokend water.

  € 999,-

  € 999,-

  • Inventum Easy Comfort XL Round Black met Solo boiler

  Inventum Easy Comfort XL Round Black met Solo boiler

  Easy Comfort XL kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het zwart. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler voor kokend water.

  € 999,-

  € 999,-

  • Inventum Easy Comfort Round Goud met Solo boiler

  Inventum Easy Comfort Round Goud met Solo boiler

  Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het goud. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler voor kokend water.

  € 929,-

  € 929,-

  • Inventum Easy Comfort Round Koper met Solo boiler

  Inventum Easy Comfort Round Koper met Solo boiler

  Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het koper. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler voor kokend water.

  € 929,-

  € 929,-

  • Inventum Easy Comfort Round Black met Solo boiler

  Inventum Easy Comfort Round Black met Solo boiler

  Inventum Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het zwart

  € 929,-

  € 929,-

  • Inventum Easy Comfort XL Round RVS met Solo boiler en mengset

  Inventum Easy Comfort XL Round RVS met Solo boiler en mengset

  Easy Comfort XL kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in RVS. In een handomdraai tap je koud, warm en kokend water met een Solo boiler voor kokend water & Mengset voor warm en kokend water

  € 969,-

  € 969,-

  • Inventum Easy Comfort XL Round RVS met Solo boiler

  Inventum Easy Comfort XL Round RVS met Solo boiler

  Easy Comfort XL kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in RVS. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler voor kokend water.

  € 899,-

  € 899,-

  • Inventum Easy Comfort Round Chroom met Solo boiler

  Inventum Easy Comfort Round Chroom met Solo boiler

  Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in chroom. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler voor kokend water.

  € 799,-

  € 799,-

  • Inventum Easy Comfort Round Chroom met Solo boiler en Mengset

  Inventum Easy Comfort Round Chroom met Solo boiler en Mengset

  Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in chroom. In een handomdraai gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler & Mengset voor warm en kokend water.

  € 889,-

  € 889,-

  • Inventum Easy Comfort Square Chroom met solo boiler

  Inventum Easy Comfort Square Chroom met solo boiler

  Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Square kraan, afgewerkt in chroom. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler voor kokend water.

  € 789,-

  € 789,-

  • Inventum Easy Comfort Square RVS-look kookkraan met boiler en Mengset

  Inventum Easy Comfort Square RVS-look kookkraan met boiler en Mengset

  Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Kraan afgewerkt in RVS-look. In een handomdraai gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler & Mengset voor warm en kokend water.

  € 879,-

  € 879,-

  • Inventum Easy Comfort Round RVS met Solo boiler

  Inventum Easy Comfort Round RVS met Solo boiler

  Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in RVS. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler voor kokend water.

  € 829,-

  € 829,-

  • Inventum Easy Comfort Round RVS met Solo boiler en mengset

  Inventum Easy Comfort Round RVS met Solo boiler en mengset

  Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in RVS. In een handomdraai gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler & Mengset voor warm en kokend water.

  € 909,-

  € 909,-

Inventum boiler tegen de beste prijs kopen

Veel mensen die er voor kiezen om een kokend water kraan te laten plaatsen in hun keuken kiezen er voor om deze te laten realiseren in combinatie met een zogenaamde solo boiler. Deze boiler, in dit geval van Inventum biedt u de mogelijkheid om ofwel warm ofwel kokend water te produceren. De Inventum boiler in solo uitvoering is tegenwoordig bijzonder populair. Ze is zeer betaalbaar en bovendien blinkt ze uit op vlak van kwaliteit. Daar komt bij dat lang niet iedereen echt nood heeft aan een combi boiler waardoor deze Inventum boiler voldoende is. Bent u eveneens op zoek naar een Inventum boiler? Zoek dan niet verder en bestel ze vandaag nog hier bij Dekokendwatersite.nl!

Mengset voor Inventum boiler in huis halen

Standaard zorgt het aankopen van de Inventum boiler er zoals eerder reeds aangegeven voor dat u ofwel over de mogelijkheid beschikt om een solo ofwel een combi boiler aan te kopen. Kiezen voor een solo boiler hoeft evenwel niet te betekenen dat u in het geheel niet over de mogelijkheid beschikt om zowel kokend als warm water te produceren, in tegendeel. De Inventum boiler is een uitstekende solo boiler die in combinatie met een mengset wel degelijk beide temperaturen kan realiseren. Wanneer u wel degelijk nood heeft aan gewoon warm en kokend water is het met andere woorden beslist de moeite waard om even te kijken naar de mogelijkheden die een mengset met zich meebrengt.

Bestel vandaag nog tegen de beste prijs!

Bent u overtuigd en wilt u er graag voor kiezen om een Inventum boiler aan te kopen? In dat geval hebben wij goed nieuws! Deze solo boiler kan namelijk worden aangekocht hier bij Dekokendwatersite.nl tegen de scherpst mogelijke prijs. Het spreekt bovendien voor zich dat deze solo boiler geleverd wordt in combinatie met de kraan van uw keuze waardoor deze steeds perfect zal aansluiten op de inrichting van uw keuken. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer u van plan bent om een Inventum boiler in huis te halen en u graag zeker wenst te zijn van de best mogelijke prijs bent u hier bij Dekokendwatersite.nl aan het juiste adres!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dekokendwatersite.nl 9.4 / 10 - 179 Reviews @ KiyOh