Terug

 • Gratis verzending in NL & BE
 • Voor 13:00 besteld is morgen al in huis
 • Montage is mogelijk tegen meerprijs

Inventum combi boilers | Easy Comfort

De combi boilers van Inventum zorgen er voor dat u zowel over warm als kokend water kunt beschikken. Ontdek de Inventum boilers vandaag nog!

  • Inventum Easy Comfort Square RVS met Combi boiler

  Inventum Easy Comfort Square RVS met Combi boiler

  Easy Comfort Square kookkraan met COMBI boiler 8 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in RVS. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water uit de COMBI boiler voor kokend en warm water.

  € 979,-

  € 979,-

  • Inventum Easy Comfort Round Chroom met Combi boiler

  Inventum Easy Comfort Round Chroom met Combi boiler

  Easy Comfort kookkraan met COMBI boiler 8 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in chroom. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water uit de COMBI boiler voor kokend en warm water.

  € 959,-

  € 959,-

  • Inventum Easy Comfort XL Goud met Combi boiler

  Inventum Easy Comfort XL Goud met Combi boiler

  Easy Comfort XL kookkraan met COMBI boiler 8 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het goud. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water uit de COMBI boiler voor kokend en warm water.

  € 1.349,-

  € 1.349,-

  • Inventum Easy Comfort XL Koper met Combi boiler

  Inventum Easy Comfort XL Koper met Combi boiler

  Easy Comfort XL kookkraan met COMBI boiler 8 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het koper. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water uit de COMBI boiler voor kokend en warm water.

  € 1.349,-

  € 1.349,-

  • Inventum Easy Comfort XL Black met Combi boiler

  Inventum Easy Comfort XL Black met Combi boiler

  Easy Comfort XL kookkraan met COMBI boiler 8 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het zwart. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water uit de COMBI boiler voor kokend en warm water.

  € 1.349,-

  € 1.349,-

  • Inventum Easy Comfort Round Goud met Combi boiler

  Inventum Easy Comfort Round Goud met Combi boiler

  Easy Comfort kookkraan met COMBI boiler 8 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het goud. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water uit de COMBI boiler voor kokend en warm water.

  € 1.149,-

  € 1.149,-

  • Inventum Easy Comfort Round Koper met Combi boiler

  Inventum Easy Comfort Round Koper met Combi boiler

  Easy Comfort kookkraan met COMBI boiler 8 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het koper. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water uit de COMBI boiler voor kokend en warm water.

  € 1.149,-

  € 1.149,-

  • Inventum Easy Comfort Round Black met Combi boiler

  Inventum Easy Comfort Round Black met Combi boiler

  Inventum Easy Comfort kookkraan met COMBI boiler 8 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het zwart met COMBI boiler

  € 1.149,-

  € 1.149,-

  • Inventum Easy Comfort XL Rond RVS met Combi boiler

  Inventum Easy Comfort XL Rond RVS met Combi boiler

  Easy Comfort XL Rond kookkraan met COMBI boiler 8 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in RVS. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water uit de COMBI boiler voor kokend en warm water.

  € 1.049,-

  € 1.049,-

  • Inventum Easy Comfort Square Chroom met Combi boiler

  Inventum Easy Comfort Square Chroom met Combi boiler

  Easy Comfort kookkraan met COMBI boiler 8 liter voor koud, warm en kokend water. Kraan afgewerkt in chroom. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water uit de COMBI boiler voor kokend en warm water.

  € 932,-

  € 932,-

  • Inventum Easy Comfort Square RVS-look met Combi boiler

  Inventum Easy Comfort Square RVS-look met Combi boiler

  Easy Comfort kookkraan met COMBI boiler 8 liter voor koud, warm en kokend water. kraan afgewerkt in RVS-look. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water uit de COMBI boiler voor kokend en warm water.

  € 955,-

  € 955,-

  • Inventum Easy Comfort Round RVS met Combi boiler

  Inventum Easy Comfort Round RVS met Combi boiler

  Easy Comfort kookkraan met COMBI boiler 8 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in RVS. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water uit de COMBI boiler voor kokend en warm water.

  € 979,-

  € 979,-

Ontdek de top kwaliteit van Inventum boilers

Steeds vaker kiezen mensen die in huis gebruik willen maken van een kokend water kraan er voor om deze te combineren met een combi boiler. Een combi boiler is een boiler die over de mogelijkheid beschikt om zowel gewoon warm water (tussen 50 & 60 graden) te produceren als kokend water. Dat is interessant, want op deze manier dient u slechts over één enkele boiler te beschikken en dat is uiteraard mooi meegenomen. De Inventum boilers staan er bovendien om bekend uitermate kwalitatief te zijn waardoor het beslist de moeite waard is om deze in huis te halen. Heeft u eveneens interesse in een dergelijke boiler? Aarzel dan niet langer en bestel ze vandaag nog hier bij Dekokendwatersite.nl!

Waarom kiezen voor Inventum boilers?

Heeft u het ook al eens ondervonden dat u tijdens het koken vaak bijzonder veel tijd verliest met het koken van water? Dat is niet meer dan normaal. Een kokend water kraan in combinatie met één van de Inventum boilers kan dit probleem verhelpen. Door gebruik te maken van een dergelijke boiler zorgt u er namelijk voor dat u altijd over kokend water beschikt en dat gewoon uit de kraan. De Inventum boilers in combi uitvoering zorgen er dan ook voor dat u zeer veel tijd kunt besparen die u weer kunt investeren in andere zaken. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer u meteen zowel gewoon lekker warm als kokend water wenst te hebben is het in huis halen van één van de Inventum boilers uit ons assortiment beslist een aanrader.

Inventum boilers kopen tegen de beste prijs

Vreest u dat combi boilers aankopen altijd gepaard gaat met een hoge kostprijs? Die vrees is nergens voor nodig, in tegendeel. De Inventum boilers die hier bij Dekokendwatersite.nl verkrijgbaar zijn beschikken allemaal over een uitstekende kwaliteit en zijn bovendien nog eens zeer scherp geprijsd ook. Dit zorgt er voor dat de combi boilers van Inventum een zeer grote doelgroep aanspreken. Bent u het ook beu om te wachten op warm en / of kokend water in de keuken? Twijfel dan geen moment langer en kies er voor om één van de Inventum boilers aan te kopen uit het assortiment hier bij Dekokendwatersite.nl!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dekokendwatersite.nl 9.4 / 10 - 179 Reviews @ KiyOh