Terug

 • Gratis verzending in NL & BE
 • Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
 • Montage is mogelijk tegen meerprijs

Close in boiler 5 liter

Een close in boiler 5 liter is interessant voor mensen die alleen wonen. Ontdek de vele voordelen van deze close in boiler hier bij Dekokendwatersite.nl!

  • Inventum Q5 Slide-in™ Boiler

  Inventum Q5 Slide-in™ Boiler

  Inventum Q5 Slide-in™ boiler 5 Liter geschikt voor in een keukenkast, Mantel van EPP, minimale warmteverliezen. Temperatuur is traploos regelbaar tot 80 °C.

  € 236,-

  € 236,-

Zou u graag een close in boiler willen integreren in uw woning, maar heeft u daarvoor niet veel ruimte beschikbaar? Dat hoeft eigenlijk geen echt probleem te vormen. U kunt er in dat geval namelijk voor kiezen om gebruik te maken van een close in boiler 5 liter. In deze situatie krijgt u zoals de naam reeds laat vermoeden de beschikking over een close in boiler met een capaciteit van 5 liter die zeer eenvoudig achter bijvoorbeeld een plint kan worden geplaatst. Ondanks de misschien ietwat beperkte capaciteit kunt u met behulp van deze boiler toch steeds meteen rekenen op lekker warm water uit de kraan. Wilt u ook graag een close in boiler 5 liter aanschaffen voor in uw woning? Bestel ze dan nu hier bij Dekokendwatersite.nl!

Capaciteit van 5 liter

Deze modellen zoals de naam reeds laat vermoeden een capaciteit van 5 liter. Dit geeft precies weer hoeveel warm water er gelijktijdig in de boiler kan worden opgeslagen. De ietwat beperkte capaciteit zorgt er voor dat de boiler lekker compact is waardoor ze in principe in eender welke (kleine) ruimte perfect kan worden geïntegreerd. Bovendien levert ze u uiteraard gewoon warm water op alle gewenste momenten. Eveneens interessant om te weten is dat u een close in boiler van 5 liter op verschillende manieren kunt aansluiten. Zowel een cold fill als een hot fill aansluiting behoren tot de mogelijkheden. Dit type van boiler doet dan ook precies wat u er van verwacht en misschien zelfs nog wel meer!

Alternatief voor een close in boiler 5 liter

Ondanks het feit dat een close in boiler met een capaciteit van 5 liter heel wat voordelen met zich meebrengt is het wel zo dat deze niet voor iedereen geschikt kan zijn. Het is bijvoorbeeld perfect mogelijk dat u nood heeft aan een grotere capaciteit waardoor een close in boiler 10 liter misschien wel meer aan te raden is. Lijkt deze capaciteit nog niet voldoende om tegemoet te komen aan de noden en wensen van uw grote gezin? In dat geval is er ook nog een close in boiler 15 liter in ons assortiment terug te vinden. Hoe dan ook, welke capaciteit u ook nodig mag hebben op vlak van warm water, het mag duidelijk zijn dat er in het aanbod hier bij Dekokendwatersite.nl een close in boiler is terug te vinden die perfect de verwachtingen van iedereen zal weten in te lossen!

Close in Compact 5 liter boiler

Bent u op zoek naar een close in boiler 5 liter die over een optimale kwaliteit beschikt zonder dat u nood heeft aan heel wat extra functies of mogelijkheden? In dat geval is de Close in Compact 5 liter voor u wellicht een interessante keuze. Dit type van boiler doet alles wat u er van verwacht en is tegelijkertijd ook nog eens heerlijk compact. De combinatie van het beperkte formaat samen met het vermogen van 1500W zorgt er voor dat deze boiler geen enkele steek laat vallen. Bovendien moet het gezegd dat dit type van close in boiler er ook nog eens bijzonder netjes uitziet waardoor ze perfect op een zichtbare plaats in de ruimte kan worden gehangen. Geeft u er echter toch de voorkeur aan om ze netjes weg te werken? Ook dat is natuurlijk geen probleem. De compacte vormgeving van de boiler zorgt er namelijk voor dat u ze perfect kunt verbergen achter een plint.

De Q5 Slide in boiler

Een tweede mogelijkheid waarover u beschikt op het ogenblik dat u graag een boiler van 5 liter wenst aan te schaffen is kiezen voor een Q5 Slide in boiler. In dit geval beschikt u over een boiler (uiteraard met een capaciteit van 5 liter) welke aan de buitenkant is vervaardigd uit EPP. Het betreft hier een materiaal welke er voor zorgt dat er zo goed als geen warmte verloren gaat uit de boiler. Op deze manier is er veel minder energie vereist om het water op temperatuur te houden of bijvoorbeeld terug op te warmen tot de gewenste temperatuur. Het is dan ook niet voor niets dat de Q5 Slide in boiler over een energielabel A beschikt. Een bijkomend voordeel is terug te vinden in het feit dat dit type over een zeer compacte vormgeving beschikt en daardoor probleemloos in een kleine ruimte kan worden bevestigd. Ook wanneer u ze wenst te verstoppen achter een plint is dat zonder enige probleem een mogelijkheid. Zo is de boiler nooit zichtbaar aanwezig in de ruimte in kwestie.

De juiste close in boiler kopen voor uw woning

Er oor kiezen om een 5 liter boiler aan te schaffen is een uitstekende keuze op het ogenblik dat u bijvoorbeeld alleen in een huis woont en / of gebruik maakt van een vaatwasser voor het merendeel van de vaat. In deze situatie moet u in principe voldoende hebben met een capaciteit aan warm water van 5 liter. Het spreekt evenwel voor zich dat er ook heel wat situaties zijn aan te halen waarin een close in boiler van 5 liter niet voldoende is. Dit is onder meer het geval wanneer u een groot gezin heeft of wanneer er bijvoorbeeld regelmatig heel wat bezoekers over de vloer komen waardoor er sprake is een grote hoeveelheid aan vuile vaat die moet worden afgewassen. In dat geval is het mogelijks interessanter (en misschien zelfs noodzakelijk) om te kijken in de richting van een close in boiler 10 liter of een close in boiler 15 liter. Bekijk zeker en vast het volledige assortiment met close in boilers hier bij Dekokendwatersite.nl en bepaal aan de hand daarvan welk exemplaar voor u nu precies de meest interessante keuze is voor uw persoonlijke situatie.

Bestel uw close in boiler 5 liter vandaag nog!

Bent u er van overtuigd dat een close in boiler 5 liter voor uw persoonlijke situatie voldoende is? Door zijn formaat is hij makkelijk te combineren met een kokend waterkraan en het bijbehorende systeem van bijvoorbeeld Grohe Red. In dat geval hoeft helemaal niets u nog in de weg te staan om een dergelijke boiler te bestellen. Indien u deze aankoopt hier bij Dekokendwatersite.nl kunt u bovendien rekenen op heel wat bijkomende voordelen. Niet alleen is het mogelijk om deze boiler door één van onze vakmensen te laten monteren (tegen een zekere meerprijs), daarnaast is het ook nog eens zo dat u steeds bent verzekerd van de best mogelijke prijs. Nog interessanter wordt het bovendien wanneer we u vertellen dat uw close in boiler 5 liter zowel in Nederland als in België zonder verzendkosten wordt geleverd! Het mag dan ook duidelijk zijn, indien u een close in boiler van 5 liter wenst te kopen bij bijvoorbeeld een kokend water kraan bent u daarvoor hier bij Dekokendwatersite.nl zonder ook maar enige twijfel aan het juiste adres!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dekokendwatersite.nl 9.3 / 10 - 246 Reviews @ KiyOh