Terug

 • Gratis verzending in NL & BE
 • Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
 • Montage is mogelijk tegen meerprijs

Close in boiler 15 liter

Een close in boiler 15 liter is dankzij haar grote opslagcapaciteit erg geschikt om te integreren in een grote(re) woning met heel wat warm water verbruik.

  • Inventum Q15 Close-in Boiler

  Inventum Q15 Close-in Boiler

  Inventum Q-line koperen boiler 15 Liter geschikt voor in een keukenkast, Mantel van EPP, door dit hoogwaardige materiaal heeft de Q10 minimale warmteverliezen. Temperatuur is traploos regelbaar tot 76 °C.

  € 226,-

  € 226,-

Vooraleer over te gaan tot het kopen van een bepaalde close in boiler is het altijd belangrijk om voor uzelf uit te maken hoeveel warm water u nu precies dagelijks nodig heeft. Op basis van deze vaststelling kunt u uiteindelijk de vereiste capaciteit van de boiler bepalen. Een close in boiler 15 liter beschikt uiteraard over een grotere opslagcapaciteit waardoor ze uitermate geschikt is voor het bedienen van grote gezinnen of situaties waarin er veel warm water wordt verbruikt. Wilt u nooit nog hoeven wachten op warm water uit de kraan en bent u daarom op zoek naar een nieuwe boiler? Ontdek dan snel de unieke voordelen die zijn verbonden aan een close in boiler 15 liter!

Wanneer kiezen voor dit type?

Veel mensen gaan zonder goed na te denken zomaar over tot het aanschaffen van een bepaalde boiler voor in hun woning. Dat is niet interessant, want op deze manier loopt u het risico dat u bijvoorbeeld over een te beperkte capaciteit aan warm water komt te beschikken. Dit neemt niet weg dat er ook moet worden gekeken naar de praktische eigenschappen van de boiler die u wenst aan te schaffen. Nood hebben aan boiler is namelijk één ding, maar u zult uiteraard ook een bepaalde plaats moeten voorzien. Dit kan perfect gebeuren in de kasten die in uw keuken zijn terug te vinden. Een close in boiler met een capaciteit van 15 liter is in vergelijking met een close in boiler 5 liter of close in boiler 10 liter uitvoering uiteraard heel wat minder eenvoudig weg te werken, maar u krijgt er wel een sublieme opslagcapaciteit voor in de plaats!

Een boiler van 15 liter is in het bijzonder interessant wanneer het gaat om een woning waar een groot gezin in is gevestigd. Uit hoe meer leden een gezin bestaat, des te meer warm water er dagelijks (en vaak ook nog eens op hetzelfde moment) wordt verbruikt. Iedereen wil zich namelijk graag een lekker warme douche kunnen nemen en wat ook te denken van de bergen vaat die schoongemaakt dienen te worden? In al deze gevallen spreekt het voor zich dat u zult willen kunnen rekenen op een voldoende capaciteit aan warm water. De keuze voor een close in boiler van 15 liter is dan ook vaak al snel gemaakt!

Minimale warmteverliezen door mantel van EPP

Op het ogenblik dat u een Q15 close in boiler aankoopt zult u kunnen vaststellen dat deze beschikt over een mantel van EPP. Dit lijkt op het eerste zicht misschien slechts een detail te zijn, maar dat is het absoluut niet, in tegendeel. De mantel van EPP zorgt er namelijk voor dat de warmte zo optimaal mogelijk in de boiler kan worden vastgehouden. Op deze manier blijft het water veel langer opgewarmd waardoor de boiler minder energie voor de opwarming dient te verbruiken. Het is het gebruik van dit materiaal dat er mede voor verantwoordelijk is dat de Q15 close in boiler is uitgegroeid tot zo'n zuinige boiler. Hierin investeren zal u dus niet alleen een praktisch, maar bovendien eveneens een financieel voordeel opleveren.

Het plaatsen van uw close in boiler 15 liter

Indien u een nieuwe boiler moet integreren in uw woning en u daarvoor in de richting kijkt van bijvoorbeeld dit model is de kans bestaande dat u ook meteen een vakman wenst te contacteren om de installatie voor diens rekening te nemen. Ondanks het feit dat dit uiteraard niet geheel onlogisch is moet het toch gezegd dat een vakman inschakelen voor de installatie van uw close in boiler 15 liter helemaal niet altijd een vereiste is. De duidelijke instructies die worden meegeleverd met de boiler zorgen er namelijk voor dat u in principe de installatie moeiteloos zelf kunt uitvoeren. Geeft u er toch de voorkeur aan om een professionele vakman in te schakelen voor het installeren van uw nieuwe boiler? In dat geval is dit mogelijk tegen een meerprijs door dit aan te geven bij het afronden van uw bestelling.

Een uitstekende levensduur gegarandeerd

Indien u de keuze maakt om te investeren in dit type boiler spreekt het voor zich dat u steeds zult willen kunnen rekenen op een zo optimaal mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat is absoluut het geval indien u één van de exemplaren uit ons aanbod in huis haalt. Wij garanderen onze klanten namelijk altijd een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Omdat wij er zo zeker van zijn dat onze close in boilers u precies die kwaliteit en levensduur zullen bieden waar u naar op zoek bent bieden we een garantie aan van zomaar even 5 jaar op de boiler. Mocht er zich onverhoopt toch een probleem voordoen, dan kan deze garantie u meteen een passende oplossing bieden.

Alternatieven voor een close in boiler

Het spreekt voor zich dat lang niet iedereen nood heeft aan een grote close in boiler met een capaciteit van 15 liter. Bent u bijvoorbeeld alleenstaande? Dan is het mogelijk dat een boiler van 5 liter u alles zal bieden waar u nood aan heeft. Woont u weliswaar samen met uw gezin in een huis, maar blijft het verbruik van warm water beperkt doordat u bijvoorbeeld de vaat met de hand doet en niet in de vaatwasmachine stopt? Dan kan het ook interessant zijn om te kijken in de richting van een close in boiler met een capaciteit van 10 liter. Een kleinere boiler heeft bovendien als extra voordeel dat deze eenvoudiger kan worden weggewerkt achter bijvoorbeeld de plinten. Dit geldt in het bijzonder voor een close in boiler 5 liter.

Koop uw close in boiler 15 liter nu bij Dekokendwatersite.nl!

Heeft u ook nood aan een grotere capaciteit warm water en bent u daarom van plan om over te gaan tot het kopen van een close in boiler 15 liter uit het assortiment hier bij Dekokendwatersite.nl? In dat geval zult u kunnen rekenen op een groot aantal interessante voordelen. Niet alleen bieden wij close in boilers van 15 liter aan tegen een zeer scherpe prijs, bovendien is het ook nog eens zo dat deze gratis worden geleverd in niet alleen Nederland, maar ook in België. Onze leveringstermijnen zijn bovendien bijzonder kort waardoor u het bij een defecte boiler nooit lang zonder warm water hoeft te stellen in uw woning. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer u bij uw kokend water kraan een close in boiler 15 liter wenst te bestellen is het een absolute aanrader om dit te doen hier bij Dekokendwatersite.nl!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dekokendwatersite.nl 9.3 / 10 - 246 Reviews @ KiyOh