Terug

 • Gratis verzending in NL & BE
 • Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
 • Montage is mogelijk tegen meerprijs

Close in boiler 10 liter

Een close in boiler 10 liter zorgt er voor dat u altijd de mogelijkheid heeft om meteen warm water uit de kraan te laten vloeien. Ontdek ze vandaag nog!

  • Inventum EDR 10 Close-in Boiler

  Inventum EDR 10 Close-in Boiler

  Inventum EDR 10 koperen boiler 10 Liter geschikt voor in een keukenkast, Temperatuur is traploos regelbaar tot 76 °C. direct voldoende warm water.

  € 209,-

  € 209,-

  • Inventum Modesto Q10 Slide in™ boiler Hotfill

  Inventum Modesto Q10 Slide in™ boiler Hotfill

  Inventum Modesto Q10 Slide-in™ Hotfill boiler 10 Liter tegen de meeste scherpe prijs bij dekokendwatersite.nl. Snel en compleet geleverd met Energielabel A.

  € 389,-

  € 389,-

  • Inventum Modesto Q10 slide-in™ boiler

  Inventum Modesto Q10 slide-in™ boiler

  Inventum Modesto Q10 Slide-in boiler 10, de plintboiler van NL bij dekokendwatersite.nl, vandaag besteld, morgen in huis.

  € 389,-

  € 389,-

  • Inventum Q10 Close-in boiler Hotfill

  Inventum Q10 Close-in boiler Hotfill

  Inventum Q-line Hotfill koperen boiler 10 Liter geschikt voor in een keukenkast, Mantel van EPP, door dit hoogwaardige materiaal minimale warmteverlies.

  € 188,-

  € 188,-

  • Inventum Q10 Close-in boiler

  Inventum Q10 Close-in boiler

  Inventum Q-line koperen boiler 10 Liter geschikt voor in een keukenkast. Mantel van EPP, door dit hoogwaardige materiaal heeft de Q10 minimale warmteverlies.

  € 188,-

  € 188,-

Wilt u altijd meteen kunnen genieten van heerlijk warm water uit de kraan zonder dat u daarvoor lang hoeft te wachten? In dat geval kan een close in boiler 10 liter u daarbij helpen. Door gebruik te maken van een dergelijke close in boiler wordt er niet alleen voor gezorgd dat u nooit nog hoeft te wachten vooraleer er warm water uit de kraan kan vloeien, daarnaast profiteert u ook nog eens van de uitstekende, energiezuinige eigenschappen die kenmerkend zijn voor een dergelijk type van boiler. Wilt u graag meer te weten komen over een close in boiler 10 liter of wenst u deze meteen aan te schaffen? In allebei deze gevallen bent u zonder twijfel aan het juiste adres hier bij Dekokendwatersite.nl!

Perfect weg te werken in een keukenkast

Het spreekt voor zich dat een boiler van 10 liter over wat grotere afmetingen beschikt in vergelijking met een close in boiler 5 liter uitvoering. Dit is iets om rekening mee te houden omdat deze boiler bijvoorbeeld heel wat minder eenvoudig achter een plint kan worden geplaatst. Betekent dit dat deze altijd in het zicht moet worden geplaatst? Natuurlijk niet. U kunt er immers ook zonder probleem voor kiezen om deze weg te werken in één van de kasten die in uw keuken zijn terug te vinden. Dit neemt evenwel niet weg dat de close in boilers met een capaciteit van 10 liter uit ons aanbod hier bij Dekokendwatersite.nl over een zeer mooie uitstraling beschikken. Ook indien u ze met andere woorden gewoon open in de ruimte wenst te plaatsen is dat geen enkel probleem.

Het aansluiten van uw close in boiler 10 liter

In eerste instantie kan het er naar uitzien dat de aansluiting van een close in boiler 10 liter een ingewikkelde opdracht is. In de praktijk is het echter mogelijk om dit op vrij eenvoudige wijze zelf te doen. Bijgeleverd bij uw close in boiler met een capaciteit van 10 liter zult u steeds gedetailleerde instructies voor de installatie terug kunnen vinden. Wanneer u deze volgt hoeft u in principe geen contact op te nemen met een vakman. Voelt u zich er toch beter bij om dit wel te doen? In dat geval kunt u dit aangeven bij het afronden van uw bestelling. Tegen een meerprijs kan de montage van uw close in boiler van 10 liter gebeuren door één van onze ervaren vakmannen.

De close in boiler van 10 liter die u bestelt hier bij Dekokendwatersite.nl kan op verschillende manieren worden aangesloten. Zult u deze 'cold fill' of 'hot fill' aansluiten. In het eerste geval wordt er zoals de naam reeds laat vermoeden voor gekozen om de boiler aan te sluiten op de koud waterleiding terwijl er in het tweede geval een aansluiting op de warm waterleiding van de cv-ketel wordt voorzien. Voor welke van deze twee opties u uiteindelijk zult kiezen is natuurlijk altijd afhankelijk van uw voorkeur evenals uw persoonlijke situatie. In het bijzonder de hoeveelheid een warm water welke u produceert zal uiteindelijk van doorslaggevend belang blijken te zijn bij de keuze tussen een cold of een hot fill aansluiting.

De unieke voordelen van een mantel van EPP

Indien u een blik werpt op het assortiment met close in boilers 10 liter hier bij Dekokendwatersite.nl zult u kunnen vaststellen dat het mogelijk is om een boiler aan te schaffen welke is voorzien van een mantel van EPP. Het gaat hierbij om zogenaamde hot fill boilers welke worden aangesloten op de warm waterkraan van de cv-ketel. Een EPP mantel zorgt er voor dat er een mooie hoeveelheid aan energiebesparing kan worden gerealiseerd in het geval van hot fill aansluitingen. Dit is het gevolg van het feit dat de mantel er voor zorgt dat er minder warmte verloren gaat. Op deze manier spreekt het voor zich dat het de mantel heel wat minder energie kost om het water op de correcte temperatuur te houden. Zo zal ze heel wat minder snel afkoelen waardoor er ook veel minder dient te worden bij opgewarmd. Er voor kiezen om te investeren in een close in boiler 10 liter met een mantel van EPP is dan ook gezien over een langere termijn financieel bijzonder interessant te noemen.

Ook kleinere en grotere uitvoeringen verkrijgbaar

Een close in boiler 10 liter is voor veel gezinnen een prima type boiler welke over een voldoende capaciteit beschikt. Het is echter ook mogelijk dat u bijvoorbeeld niet voldoende ruimte heeft om een dergelijke boiler te plaatsen. Wanneer u alleen woont of u slechts een beperkte hoeveelheid warm water nodig heeft (omdat u bijvoorbeeld de vaat met de hand doet en niet met een vaatwasmachine) kan het voldoende zijn om een close in boiler 5 liter te kopen. Deze brengt bovendien als extra voordeel met zich mee dat ze probleemloos achter een plint kan worden geplaatst. Zo bespaart u ook nog eens heel wat ruimte in uw keukenkasten!

Moet de close in boiler die u gaat bestellen in staat zijn om voldoende warm water te realiseren voor een groot gezin of een gezinssituatie waarin er heel wat warm water wordt verbruikt? In dat geval is het ook mogelijk dat een 10 liter niet voldoende is. In dit geval kan er worden gekeken in de richting van een boiler met een opslagcapaciteit van close in boiler 15 liter. Zo beschikt u ongetwijfeld over een voldoende hoeveelheid aan warm water om bijvoorbeeld een grote vaat schoon te maken of om meerdere grote emmers te vullen met warm water. Eender welk type close in boiler u ook nodig denkt te hebben, u vindt ze steeds terug in het assortiment hier bij Dekokendwatersite.nl!

Bestel uw close in boiler 10 liter nu bij Dekokendwatersite.nl!

Wanneer u op de gewenste ogenblikken niet de beschikking heeft over warm water is dat erg vervelend. Om deze frustratie het hoofd te bieden wordt het steeds aangeraden om een close in boiler te kopen. Op deze manier wordt er namelijk voor gezorgd dat u op eender welk gewenst moment kunt genieten van aangenaam warm water. Daarnaast is het ook nog eens zo dat een close in boiler 10 liter er voor zorgt dat u heel wat kunt besparen op de water- en energiefactuur. Waterverspilling wordt op deze manier namelijk voorkomen en bovendien zorgt de EPP coating er voor dat de warmte zo optimaal mogelijk kan worden vastgehouden. Zo gaat er ook geen overbodige energie verloren en kunt u steeds genieten van een aantrekkelijke besparing op uw vaste kosten. Als u nog meer energie wilt besparen kan het een goed idee zijn ook eens naar een kokend water kraan te kijken van bijvoorbeeld het merk Franke. Ook een close in boiler 10 liter bestellen zonder dat u rekening dient te houden met verzendkosten voor leveringen in zowel Nederland als België? Koop ze dan vandaag nog hier bij Dekokendwatersite.nl!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dekokendwatersite.nl 9.3 / 10 - 246 Reviews @ KiyOh