Terug

 • Gratis verzending in NL & BE
 • Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
 • Montage is mogelijk tegen meerprijs

Close in boiler

Met een close in boiler behoort wachten op warm water definitief tot het verleden! Bestel uw close in boiler tegen de beste prijs bij Dekokendwatersite.nl!

  • Inventum Q5 Slide-in™ Boiler

  Inventum Q5 Slide-in™ Boiler

  Inventum Q5 Slide-in™ boiler 5 Liter geschikt voor in een keukenkast, Mantel van EPP, minimale warmteverliezen. Temperatuur is traploos regelbaar tot 80 °C.

  € 236,-

  € 236,-

  • Inventum EDR 10 Close-in Boiler

  Inventum EDR 10 Close-in Boiler

  Inventum EDR 10 koperen boiler 10 Liter geschikt voor in een keukenkast, Temperatuur is traploos regelbaar tot 76 °C. direct voldoende warm water.

  € 209,-

  € 209,-

  • Inventum Q10 Close-in boiler

  Inventum Q10 Close-in boiler

  Inventum Q-line koperen boiler 10 Liter geschikt voor in een keukenkast. Mantel van EPP, door dit hoogwaardige materiaal heeft de Q10 minimale warmteverlies.

  € 188,-

  € 188,-

  • Inventum Q10 Close-in boiler Hotfill

  Inventum Q10 Close-in boiler Hotfill

  Inventum Q-line Hotfill koperen boiler 10 Liter geschikt voor in een keukenkast, Mantel van EPP, door dit hoogwaardige materiaal minimale warmteverlies.

  € 188,-

  € 188,-

  • Inventum Modesto Q10 slide-in™ boiler

  Inventum Modesto Q10 slide-in™ boiler

  Inventum Modesto Q10 Slide-in boiler 10, de plintboiler van NL bij dekokendwatersite.nl, vandaag besteld, morgen in huis.

  € 389,-

  € 389,-

  • Inventum Modesto Q10 Slide in™ boiler Hotfill

  Inventum Modesto Q10 Slide in™ boiler Hotfill

  Inventum Modesto Q10 Slide-in™ Hotfill boiler 10 Liter tegen de meeste scherpe prijs bij dekokendwatersite.nl. Snel en compleet geleverd met Energielabel A.

  € 389,-

  € 389,-

  • Inventum Q15 Close-in Boiler

  Inventum Q15 Close-in Boiler

  Inventum Q-line koperen boiler 15 Liter geschikt voor in een keukenkast, Mantel van EPP, door dit hoogwaardige materiaal heeft de Q10 minimale warmteverliezen. Temperatuur is traploos regelbaar tot 76 °C.

  € 226,-

  € 226,-

  • Inventum Q20 Close-in Boiler

  Inventum Q20 Close-in Boiler

  Deze Q20 keukenboiler met een inhoud van 20 liter is met zijn achthoekige vorm geschikt om te plaatsen in nagenoeg ieder keukenkastje.

  € 296,-

  € 296,-

Te lang moeten wachten tot er heerlijk warm water uit de kraan komt is een vaak gehoorde frustratie van veel mensen. Niet alleen kan dit behoorlijk veel tijd in beslag nemen, daarnaast spreekt het voor zich dat er zo ook heel wat water nodeloos verloren gaat. Al dit onnodige waterverlies zal zich na een zekere tijd ook laten voelen in de waterfactuur die u moet betalen. Lang moeten wachten vooraleer er lekker warm water uit de kraan komt wijst doorgaans op een probleem met de CV-ketel. Gelukkig kan dit probleem op efficiënte wijze worden verholpen, namelijk door het aanschaffen van een close in boiler. Welke voordelen er nu precies aan deze boiler zijn verbonden en waarom u deze met andere woorden ook zou moeten kopen vertellen we u graag op deze pagina!

De voordelen van een boiler

Het voorzien van een close in boiler zorgt er voor dat u in één klap kunt rekenen op een groot aantal interessante voordelen. In eerste instantie zorgt een dergelijke boiler er voor dat u niet langer een geruime tijd dient te wachten vooraleer er warm water uit de kraan kan worden getoverd. Op deze manier wordt er niet alleen voor gezorgd dat u veel sneller een lekker warme douche kunt nemen, daarnaast is er ook geen sprake meer van waterverspilling. Dit laatste zal uiteindelijk ook zeker een positieve invloed hebben op uw waterfactuur. Met dit type product denkt u bovendien niet alleen maar aan uw portefeuille, maar tevens ook aan het milieu. Een boiler als deze kan immers worden ingesteld op een temperatuur naar keuze. De standaard temperatuur van 80 graden die vaak wordt gehanteerd is bijzonder heet en voor met name het doen van de vaat helemaal niet nodig. Daarvoor volstaat dan ook eigenlijk ene temperatuur van tussen de 55 & 60 graden Celsius. Het spreekt voor zich dat er ook op deze manier heel wat energie en dus geld kan worden bespaard.

De meerwaarde van deze boiler in huis

Tijdens het bouwen van een woning wordt er vaak voor gekozen om de CV-ketel ergens op zolder te plaatsen. Dat is natuurlijk prima, ware het niet dat er dan tussen de CV-ketel en de kraan een meer dan behoorlijke afstand moet worden overbrugd. Vooraleer het water door de leidingen is gestroomd en de kraan heeft bereikt bent u vaak alweer een aantal minuten verder. Dit lijkt op het eerste zicht misschien niet zo indrukwekkend veel te zijn, maar toch kan dit er in de praktijk voor zorgen dat er zomaar enkele liters water verloren gaan. Bovendien is het lange wachten erg frustrerend wanneer u even snel warm water nodig heeft, bijvoorbeeld om een aantal kleine stukken vaak af te wassen. Door een boiler te voorzien wordt op efficiënte wijze een einde gemaakt aan deze frustratie!

Verschillende soorten en maten verkrijgbaar

Indien u een blik werpt op het assortiment hier bij Dekokendwatersite.nl zult u meteen kunnen vaststellen dat er tal van verschillende uitvoeringen in zijn terug te vinden. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een boiler met een capaciteit van een close in boiler 5 liter, maar behoren ook 10 en 15 liter exemplaren tot de mogelijkheden. In dit type van boiler wordt warm water opgeslagen en vervolgens ook op de gewenste temperatuur gehouden. Op deze manier hoeft u nooit lang meer te wachten vooraleer het water voldoende is opgewarmd. U kun top deze manier direct een aantal dingen afwassen of bijvoorbeeld een pan vullen met warm water. Ongeacht de close in boiler die u uiteindelijk gaat kopen, ze zal steeds een bepaalde meerwaarde weten te realiseren in uw woning.

Welk model bestellen?

Zoals reeds aangegeven zijn er in het assortiment hier bij Dekokendwatersite.nl heel wat verschillende modellen terug te vinden. We maken op dit vlak vooral een onderscheid in de capaciteit waar deze boilers over beschikken. Beschikt u slechts over een beperkte hoeveelheid aan beschikbare ruimte voor het plaatsen van een boiler? Dan is kiezen voor een model met 5 liter bijvoorbeeld een interessante keuze. Let wel, dit type product is enkel en alleen geschikt voor mensen die slechts een beperkte hoeveelheid aan warm water verbruiken. De 5 liter capaciteit is in ieder geval wel voldoende om u meteen van de gewenste hoeveelheid warm water te voorzien.

Het spreekt voor zich dat een model met een capaciteit van 5 liter lang niet voor iedereen voldoende zal zijn, in tegendeel. Op het ogenblik dat u nood heeft aan een grotere hoeveelheid aan warm water is het een aanrader om te kiezen voor een close in boiler 10 liter. Op deze manier heeft u steeds de beschikking over 10 liter aan warm water. Bovendien wordt de realisatie van warm water door te kiezen voor een dergelijke boiler nog energiezuiniger. Dit heeft alles te maken met de aanwezigheid van een mantel van EPP. Hierdoor moet de boiler minder energie verbruiken om het water op temperatuur te houden.

Voor grotere gezinnen kan het een aanrader zijn om te kiezen voor een boiler van 15 liter. Indien u er voor kiest om een dergelijke boiler te kopen zult u zeker niet snel zonder warm water komen te zitten. Voor het kopen van een close in boiler 15 liter beschikt u steeds over de mogelijkheid om een keuze te maken tussen een zogenaamde hot of cold fill aansluiting. Voor welke van beide opties u uiteindelijk zult kiezen is natuurlijk geheel afhankelijk van uw persoonlijke situatie. In het geval van de hot fill aansluiting wordt de boiler aangesloten op de warm waterleiding van de CV-ketel. Door te kiezen voor een cold fill aansluiting wordt er uiteraard voor gekozen om de boiler te koppelen aan de koud waterleiding waarna het water in de boiler wordt opgewarmd.

Welke factoren bepalen het type model dat u moet kopen?

Net omdat er zoveel verschillende modellen op de markt verkrijgbaar zijn is het voor veel mensen alles behalve eenvoudig om te bepalen welke van deze exemplaren voor hun nu precies het meest geschikt is. In principe wordt het aangeraden om stelselmatig boilers af te strepen van uw lijstje. Dit is mogelijk door bijvoorbeeld te kijken naar de beschikbare ruimte die u voor handen heeft voor het plaatsen van de close in boiler, maar daarnaast moet er uiteraard ook rekening worden gehouden met het warm water verbruik. Kijk wat dit betreft goed naar de uitrusting van de keuken. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van een vaatwasser? Dan zult u heel wat meer warm water verbruiken dan wanneer u de vaat met de hand doet. Ook het het belangrijk te kijken naar de overige ruimte, een kokend waterkraan als de Quooker heeft ook een systeem wat ruimte inneemt. Probeer dus steeds zo optimaal mogelijk te bepalen hoe groot (of hoe beperkt) uw warm water verbruik precies is en hoeveel ruimte u heeft voor het plaatsen.

Haal uw boiler vandaag nog in huis hier bij Dekokendwatersite.nl!

Zoals de informatie op deze pagina reeds duidelijk heeft gemaakt zijn er een groot aantal uitermate mooie voordelen verbonden aan het gebruik van een kokend water kraan en boiler in uw woning. Wilt u eveneens kunnen genieten van deze voordelen en bent u bijgevolg op zoek naar een mogelijkheid om een close in boiler tegen de meest interessante voorwaarden aan te kunnen kopen? In dat geval is het de moeite waard om even het aanbod te ontdekken hier bij Dekokendwatersite.nl. Niet alleen zijn al onze close in boilers immers zeer interessant geprijsd, daarnaast is het ook nog eens zo dat ze gratis worden geleverd in zowel Nederland als België.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dekokendwatersite.nl 9.3 / 10 - 246 Reviews @ KiyOh