Terug

 • Gratis verzending in NL & BE
 • Voor 13:00 besteld is morgen al in huis
 • Montage is mogelijk tegen meerprijs

Inventum

  • Inventum Easy Comfort Square Chroom met Solo boiler en mengset

  Inventum Easy Comfort Square Chroom met Solo boiler en mengset

  Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Kraan afgewerkt in chroom. In een handomdraai gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler & Mengset voor warm en kokend water.

  € 889,-

  € 889,-

  • Inventum Easy Comfort Round Goud met Solo boiler en Mengset

  Inventum Easy Comfort Round Goud met Solo boiler en Mengset

  Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het goud. In een handomdraai gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler & Mengset voor warm en kokend water.

  € 999,-

  € 999,-

  • Inventum Easy Comfort XL Round Koper met Solo boiler

  Inventum Easy Comfort XL Round Koper met Solo boiler

  Easy Comfort XL kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het koper. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler voor kokend water.

  € 999,-

  € 999,-

  • Inventum Easy Comfort Square RVS met Combi boiler

  Inventum Easy Comfort Square RVS met Combi boiler

  Easy Comfort Square kookkraan met COMBI boiler 8 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in RVS. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water uit de COMBI boiler voor kokend en warm water.

  € 979,-

  € 979,-

  • Inventum EDR 10 Close-in Boiler

  Inventum EDR 10 Close-in Boiler

  Inventum EDR 10 koperen boiler 10 Liter geschikt voor in een keukenkast, Temperatuur is traploos regelbaar tot 76 °C. direct voldoende warm water.

  € 209,-

  € 209,-

  • Inventum Easy Comfort Round Chroom met Combi boiler

  Inventum Easy Comfort Round Chroom met Combi boiler

  Easy Comfort kookkraan met COMBI boiler 8 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in chroom. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water uit de COMBI boiler voor kokend en warm water.

  € 959,-

  € 959,-

  • Inventum Easy Comfort Square RVS-look met Solo boiler

  Inventum Easy Comfort Square RVS-look met Solo boiler

  Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Square kraan, afgewerkt in RVS-look. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler voor kokend water.

  € 839,-

  € 839,-

  • Inventum Q20 Close-in Boiler

  Inventum Q20 Close-in Boiler

  Deze Q20 keukenboiler met een inhoud van 20 liter is met zijn achthoekige vorm geschikt om te plaatsen in nagenoeg ieder keukenkastje.

  € 296,-

  € 296,-

  • Inventum Easy Comfort XL Goud met Combi boiler

  Inventum Easy Comfort XL Goud met Combi boiler

  Easy Comfort XL kookkraan met COMBI boiler 8 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het goud. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water uit de COMBI boiler voor kokend en warm water.

  € 1.349,-

  € 1.349,-

  • Inventum Easy Comfort XL Koper met Combi boiler

  Inventum Easy Comfort XL Koper met Combi boiler

  Easy Comfort XL kookkraan met COMBI boiler 8 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het koper. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water uit de COMBI boiler voor kokend en warm water.

  € 1.349,-

  € 1.349,-

  • Inventum Easy Comfort XL Black met Combi boiler

  Inventum Easy Comfort XL Black met Combi boiler

  Easy Comfort XL kookkraan met COMBI boiler 8 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het zwart. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water uit de COMBI boiler voor kokend en warm water.

  € 1.349,-

  € 1.349,-

  • Inventum Easy Comfort Round Goud met Combi boiler

  Inventum Easy Comfort Round Goud met Combi boiler

  Easy Comfort kookkraan met COMBI boiler 8 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het goud. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water uit de COMBI boiler voor kokend en warm water.

  € 1.149,-

  € 1.149,-

  • Inventum Easy Comfort Round Koper met Combi boiler

  Inventum Easy Comfort Round Koper met Combi boiler

  Easy Comfort kookkraan met COMBI boiler 8 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het koper. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water uit de COMBI boiler voor kokend en warm water.

  € 1.149,-

  € 1.149,-

  • Inventum Easy Comfort Round Black met Combi boiler

  Inventum Easy Comfort Round Black met Combi boiler

  Inventum Easy Comfort kookkraan met COMBI boiler 8 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het zwart met COMBI boiler

  € 1.149,-

  € 1.149,-

  • Inventum Easy Comfort XL Goud met Solo boiler en Mengset

  Inventum Easy Comfort XL Goud met Solo boiler en Mengset

  Easy Comfort XL met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het goud. In een handomdraai gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler & Mengset voor warm en kokend water.

  € 1.249,-

  € 1.249,-

  • Inventum Easy Comfort XL Koper met Solo boiler en Mengset

  Inventum Easy Comfort XL Koper met Solo boiler en Mengset

  Easy Comfort XL met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het koper. In een handomdraai gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler & Mengset voor warm en kokend water.

  € 1.249,-

  € 1.249,-

  • Inventum Easy Comfort XL Black met Solo boiler en Mengset

  Inventum Easy Comfort XL Black met Solo boiler en Mengset

  Easy Comfort XL met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het zwart. In een handomdraai gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler & Mengset voor warm en kokend water.

  € 1.249,-

  € 1.249,-

  • Inventum Easy Comfort Round Koper met Solo boiler en Mengset

  Inventum Easy Comfort Round Koper met Solo boiler en Mengset

  Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het koper. In een handomdraai gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler & Mengset voor warm en kokend water.

  € 999,-

  € 999,-

  • Inventum Easy Comfort Round Black met Solo boiler en Mengset

  Inventum Easy Comfort Round Black met Solo boiler en Mengset

  Inventum Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het zwart.

  € 999,-

  € 999,-

  • Inventum Easy Comfort XL Round Goud met Solo boiler

  Inventum Easy Comfort XL Round Goud met Solo boiler

  Easy Comfort XL kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het goud. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler voor kokend water.

  € 999,-

  € 999,-

  • Inventum Easy Comfort XL Round Black met Solo boiler

  Inventum Easy Comfort XL Round Black met Solo boiler

  Easy Comfort XL kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het zwart. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler voor kokend water.

  € 999,-

  € 999,-

  • Inventum Easy Comfort Round Goud met Solo boiler

  Inventum Easy Comfort Round Goud met Solo boiler

  Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het goud. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler voor kokend water.

  € 929,-

  € 929,-

  • Inventum Easy Comfort Round Koper met Solo boiler

  Inventum Easy Comfort Round Koper met Solo boiler

  Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het koper. In een handomdraai tap je net zo gemakkelijk koud, warm en kokend water met een Solo boiler voor kokend water.

  € 929,-

  € 929,-

  • Inventum Easy Comfort Round Black met Solo boiler

  Inventum Easy Comfort Round Black met Solo boiler

  Inventum Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler 4 liter voor koud, warm en kokend water. Ronde kraan, afgewerkt in het zwart

  € 929,-

  € 929,-

Inventum is sinds 1908 veilig en vertrouwd. Inventum, ooit begonnen met strijkijzers en elektrische kacheltjes blijft innovatief met de nieuwste producten zoals de veiligste kokend waterkraan HotSpot Titanium Inventum en haar medewerkers hebben een passie voor innovatie, altijd passend bij ons streven naar veilig en vertrouwd. Met hun HotSpot van het materiaal Titaan uniek in de Wereld.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dekokendwatersite.nl 9.4 / 10 - 179 Reviews @ KiyOh