Terug

 • Gratis verzending in NL & BE
 • Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
 • Montage is mogelijk tegen meerprijs

Wat kost een kokend water kraan eigenlijk per jaar?

Wat kost een kokend water kraan eigenlijk per jaar?

Veel mensen die van plan zijn om een kokend water kraan in huis te halen denken dat ze nog rekening dienen te houden met een aanzienlijke meerprijs voor het elektriciteitsverbruik. Dit is evenwel één groot misverstand. Het klopt uiteraard inderdaad dat een kokend water kraan net als de boiler die er achter is gelegen een bepaald energieverbruik heeft, maar deze is alles behalve aanzienlijk. Recente onderzoeken hebben zelfs uitgewezen dat het energieverbruik van een installatie met een kokend water kraan aanzienlijk energiezuiniger is in vergelijking met het gebruik van bijvoorbeeld een waterkoker. Bovendien zorg je er door gebruik te maken van een kokend water kraan ook nog eens voor dat er niet onnodig water wordt verspild.

Exacte hoeveelheid water verbruiken

Wanneer je bijvoorbeeld voor het maken van een kopje thee gebruik maakt van een waterkoker is de kans bijzonder groot dat je deze volledig zal vullen met water terwijl dat in principe niet nodig is. In de praktijk zorgt dit er voor dat er telkens heel veel water verloren gaat en dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Door gebruik te maken van een kokend water kraan neem je alleen maar die hoeveelheid water die je daadwerkelijk nodig hebt. Dit zorgt er voor dat je niet alleen kan besparen op je elektriciteitsrekening, maar tevens op de afrekening van het water. Door een kokend water kraan in huis te halen bespaar je in de praktijk dus eigenlijk niet één, maar wel twee keer.

Een kokend water kraan is zeer veelzijdig

Wanneer je over een kokend water kraan op je aanrecht beschikt zal je al snel merken dat je deze voor heel veel uiteenlopende toepassingen zal gebruiken. Denk hierbij niet alleen aan een pannetje voor eieren vullen, maar ook aan water voor de aardappelen en het bereiden van sommige groenten of pasta. Wanneer je over een kokend water kraan beschikt dien je in deze situatie nooit rekening te houden met een lange wachttijd. Het bereiden van je eten wordt op deze manier dus niet nodeloos langer gemaakt. Dit zorgt er voor dat je eigenlijk nog een derde keer kan besparen. De eerste keer bespaar je op het energieverbruik, de tweede keer op het waterverbruik en de derde keer op tijd. Het mag dan ook nu reeds duidelijk zijn dat een kokend water kraan een uitstekende aanvulling is op de bestaande infrastructuur van je keuken.

Een uitstekende keuze voor je keuken

Bovenstaande maakt het reeds duidelijk, de veronderstelling dat gebruikmaken van een kokend water kraan extra kosten met zich mee zou brengen is absoluut niet correct, in tegendeel. In de praktijk zien we niet alleen dat het gebruiksgemak van de keuken wordt verbeterd, bovendien wordt er zelfs bespaard op een aantal factoren. Dit zorgt er voor dat het aankopen van een kokend water kraan niet alleen op korte, maar tevens ook op lange termijn altijd een uitstekende investering blijkt te zijn. Twijfel dan ook beslist niet langer en kies er vandaag nog voor om jouw kokend water kraan aan te kopen hier bij Dekokendwatersite.nl!
 

Reacties

 • Placeholder

  Marcel Van den Enden

  Tuesday 14 / 09 / 2021 @ 10:46

  Beste Peter,
  De Floww HUB maakt onderdeel uit van een kokendwater set van Floww. Deze worden dus niet los geleverd.

 • Placeholder

  Peter Molenaar

  Tuesday 14 / 09 / 2021 @ 15:29

  Wat kost de floww hub.
  En hebben jullie deze al voorraad.

 • Placeholder

  Ka

  Tuesday 14 / 09 / 2021 @ 16:17

  Er wordt dus geen antwoord gegeven op de vraag in de titel. Wat kost zo'n systeem ruwweg per jaar?

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dekokendwatersite.nl 9.3 / 10 - 246 Reviews @ KiyOh