Terug

  • Gratis verzending in NL & BE
  • Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Montage is mogelijk tegen meerprijs

Waarom kozen ze voor een Floww kokend water kraan

Waarom kozen ze voor een Floww kokend water kraan

Veel Nederlanders hebben zo hun hun twijfels over de veiligheid van een kokendwaterkraan in een huis waar kleine handjes regelmatig de kraan gebruiken om de handjes te wassen. Denken dat het plaatsen van een kokend water kraan met boiler veel werk en rommel met zich mee brengt. Niets is minder waar, met het toepassen van de HUB van Floww is het plaatsen van een 3 in 1 kraan een fluitje van een cent. Binnen een uur was de kraan gemonteerd en aangesloten en hadden we water.

Binnen een half uur tijd was de oude kraan eruit die aan vervanging toe was en zat de Floww Perfect4 Touch Square met het Combi XL boiler erin. Het is eigenlijk zo gepiept, zonder rommel en gedoe.

Dekokendwatersite had het genoegen om de nieuwste ontwikkeling van Floww "de HUB" te testen bij een consument en was aangenaam verrast door de éénvoud en de gemakkelijkheid van installeren. Eindelijk kan de waterkoker van het aanrecht af en in de kast.  Uit de nieuwe kraan komt nu koud, warm en kokend water uit één kraan en het water wordt gefilterd door het Floww F1700 filter.'

Een andere reden waarom de klant koos voor de Floww Prefect 4 is dat er later dit jaar een Chiller op de markt komt voor gefilterd "gekoeld" water. Door deze Chiller kan de klant zorgeloos genieten van een ijskoud glas water tijdens een zomerse dag.

Snel en veilig

Veel Nederlanders hebben zo hun hun twijfels over de veiligheid van een kokendwaterkraan in een huis waar kleine handjes regelmatig de kraan gebruiken om de handjes te wassen.Door je goed te laten informeren bij de kokendwatersite is deze angst snel weggenomen.

Het kokende water komt pas uit de kraan als je de knop indrukt en vervolgens draait naar de gewenste stand..... gefilterd water (blauw opgelichte ring) of kokend water (rood opgelichte ring) door een aparte knop. Een combinatie van handelen die voor een kind echt te lastig is maar voor volwassenen makkelijk is en ná verloop van tijd een automatisme wordt.

Nooit meer onnodig water tappen

Nooit meer teveel water in de waterkoker wat onnodig lang duurt en een verspilling is van energie, kraan open, theeglas vullen, theezakje erin en klaar.

Ook voor het avondeten is de Floww Prefect4 een uitkomst;  de pannen met het avondeten vullen met kokend water uit de Touch Square, op het fornuis zetten en na enkele ogenblikken is het water aan de kook en bespaar je zeker 10 tot 15 minuten aan gas of elektraverbruik.

Denk ook eens aan het koken van eieren, het bereiden van pasta en rijst in een pan kokend water, binnen no time staat het eten op tafel.

Geld besparen

Een kokend-water-kraan aanschaffen duur??  Valt echt reuze mee. Bij Dekokendwatersite bieden we onze klanten de mogelijkheid om een kokend water kraan aan te schaffen vanaf € 699,- incl. btw. Twijfelt u of de kraan en de boiler wel bij u in de keuken past neem dan gerust contact met ons op. Door jarenlange ervaring in kokend water systemen kunnen we u het beste adviseren.

Tevens willen wij u de tip geven om niet alleen naar de aanschaf te kijken maar ook naar wat u bespaart aan energieverbruik en onnodig veel waterverbruik per jaar om warm water vanaf uw cv-ketel die bij 90% van de Nederlanders op zolder hangt te krijgen.

Reacties

  • Placeholder

    Willem van de Ven

    Tuesday 14 / 09 / 2021 @ 20:24

    Wij zijn al drie jaar zet tevreden en enthousiaste gebruikers van een Flowwkraan. Erg comfortabel en veilig in gebruik. Ook wij tappen zelden of nooit te veel heet water. Een absolute aanrader.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dekokendwatersite.nl 9.3 / 10 - 246 Reviews @ KiyOh