Terug

  • Gratis verzending in NL & BE
  • Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Montage is mogelijk tegen meerprijs

Waarom een kokend water kraan

Waarom een kokend water kraan

Ieder jaar opnieuw belanden veel mensen, in het bijzonder kinderen, op de Spoedeisende Hulp met aanzienlijke brandwonden. Deze brandwonden zijn niet zelden veroorzaakt door een ongeluk met een waterkoker. Om het aantal ongevallen met kokend water terug te schroeven hebben verschillende producenten ervoor gekozen om een kokend water kraan op de markt te brengen. Een kokend water kraan is zoals de naam reeds laat vermoeden een kraan die ervoor zorgt dat je altijd direct kokend water ter beschikking hebt. Ben je nog niet helemaal overtuigd of een dergelijke kraan wel echt veilig is en welke mogelijkheden deze biedt? Wij zetten ze graag voor je op een rijtje.

Waarom gebruikmaken van een kokend water kraan?

Het is opvallend hoe vaak we per dag gebruikmaken van kokend water. Wanneer je bijvoorbeeld een lekker kopje thee wilt drinken of wanneer je snel een vette pan schoon wilt maken zonder de vaatwasser aan te hoeven zetten, komt kokend water goed van pas. Hoewel we kokend water dus voor verschillende toepassingen gebruiken is het lang niet altijd even eenvoudig om dit meteen ter beschikking te hebben. De kokend water kraan lost dit probleem op. Wil je een eitje koken? Neem een pan, plaats deze onder de kokend water kraan en je hebt meteen kokend water om je eitjes in te koken wat enorm veel tijd bespaart.

Standaard in een nieuwe keuken

De kokend water kraan werd in eerste instantie met vreemde ogen bekeken. Veel mensen twijfelden over de veiligheid van een dergelijke kraan, maar tegenwoordig is dat geen probleem meer, in tegendeel. Vooral met kinderen in huis is het gebruik van een dergelijke kraan zelfs veel veiliger dan een waterkoker. Er zijn immers altijd slimme veiligheidssystemen ingebouwd waaronder een handige kinderbeveiliging. Op deze manier wordt voorkomen dat kinderen de kraan aanzetten en hun handjes kunnen verbranden.

Meteen kokend water beschikbaar

Veel mensen die ervan houden om actief te zijn in de keuken hebben niet altijd zoveel tijd. Wanneer zij tijdens het koken moeten wachten tot het water kookt is dat vaak puur tijdverlies. Ook dit probleem wordt verholpen door het gebruik van een kokend water kraan. Gewoon even de kraan opendraaien en je hebt de juiste hoeveelheid kokend water om jouw gerechten op een zo efficiënt mogelijke wijze te bereiden.

Verrassend energiezuinig

Wanneer je de mogelijkheden en de werking van een kokend water kraan in detail bekijkt zul je vaststellen dat deze verrassend energiezuinig is. Gemiddeld geldt voor een kokend water kraan dat ze een verbruik heeft van zo'n 10W. Dit komt neer op iets minder dan 20 euro per jaar. Uiteraard is het wel belangrijk om te kiezen voor een model dat beschikt over een goede isolatie. Doe je dit niet, dan kan het energieverbruik iets hoger uitvallen. Wanneer we dit verbruik afzetten tegen het verbruik van een waterkoker of het verbruik bij het aan de kook brengen van water op een elektrische kookplaat, zien we dat de kokend water kraan in alle gevallen aanzienlijk voordeliger is.

Kokend water kraan voordelig aanschaffen?

Hoe interessant bovenstaande ook mag zijn, de meeste potentiële kopers zullen zich uiteraard meteen de vraag stellen wat een dergelijke kraan kost. Dit valt bijzonder mee. Hier bij Dekokendwatersite.nl bieden we onze klanten de mogelijkheid om een kokend water kraan aan te schaffen tegen een, zelden gezien, scherpe prijs. Op deze manier kun je niet alleen besparen op je energieverbruik, ook voor het aanschaffen van een kokend water kraan op zich hoef je niet diep in de buidel te tasten. Klinkt dit alles voor jou ook als muziek in de oren en ben je op zoek naar een efficiënte en bovendien uitermate veilige manier om over kokend water te beschikken? In dat geval is gebruikmaken van een kokend water kraan een absolute aanrader!
 

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dekokendwatersite.nl 9.3 / 10 - 246 Reviews @ KiyOh